@KTzone » 日常 - 健康資訊 » 年紀大真係要對自己健康負責任!

2014-2-21 18:04 issy416
年紀大真係要對自己健康負責任!

人有時真系都要追求下自己的身體同健康素質既~

呢個系因為我祖父上年酗酒過多,到人生最近既時間都好辛苦

唸起都真系幾陰功。。加上日潮見兩老年紀大,要成日睇醫生食藥

所以,呢2件事之後,我都注意左自己身體好多

一黎去盡力戒左煙酒之如.緊系要唸辦法調理番好個身體喇~

不過呢,曾經食過D藥,老實講,食完又累.又有D副作用.真系好惡頂~

不過呢直到上個月,我老婆推左隻芭菲海王俾我

話可以清走身體既毒素,因為係天然健康產品又冇副作用呢D野。。

仲睇番說明啊,可以調節到人體的酸鹼度,淨化血液,

清除體內毒素同清潔D內臟

最岩我呢D食肉獸補多D纖維,真系好得!

一定要分享俾你地D巴打絲打都試下+ω+

2014-2-21 18:29 festyccv
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-21 18:46 teddyxbear03_3
其實身體占最多既.真系血囉~ 所以睇到話淨化D血既乾淨.我都想試食下!

2014-2-24 10:36 Qunnie_Fong3003
聽個名,采咪海產食品黎架?

2014-2-24 15:15 Funabori
酸鹼度都可以調整到!? 呢d唔系化學野黎咩?

2014-2-24 18:14 bob33033
淨化血液,好似好高端咁!

2014-2-25 11:47 lionking852
食野食得好,真系健康好重要既一環~~

2014-2-25 14:02 denny543345
真系唔系人人都咁飲得酒架~ 所以小心身體好!

2014-2-26 12:44 hey_yeungyeung
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-27 17:48 sham_yichang30
D纖維啊~ 維他命.真系都市人最缺少既野

頁: [1]